(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
Vepřové maso s hermelínem
Potřebné ingredience
Ingredience:
Plátky vepřové kotlety, koření ( sůl, pepř, nebo podle své chuti ), šunka, hermelín, broskev, plátkový sýr, slanina, olej ( lepší je olivový )
( je to dobré i s kuřecím masem )
Postup přípravy
Maso den předem naložíme do koření a oleje, aby bylo křehčí. Maso opečeme na pánvi, dáme do pekáče ( nebo skleněné zapékací mísy ), položíme na něj plátek šunky, půlku hermelínu ( který rozpůlíme na dvě kolečka, tou plísní na šunku ), broskev, zase šunku, plátek sýra a nakonec slaninu a dáme zapéct do trouby asi na 10 – 20 minut.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
sisi 1
(upraveno)
22. 7. 2008, 21:01
Dnes jsem dělala jídlo k večeři,manžel posílá Je to opravdu dobré.Vyzkoušejte.
Brzda
(upraveno)
23. 7. 2008, 7:46
@sisi 1
Sylvo - jsem ráda,že jste si na ..pochutnali...u nás je to také oblíbená bašta ...Marcela